Marlight Lichtadvies by Vandeputte

Marlight Lichtadvies is een afdeling van Vandeputte Elektrotechnieken.

Vanaf heden kan je bij Vandeputte Elektrotechnieken dus ook terecht met al jouw vragen rond verlichting en voor het uitvoeren van een lichtstudie. Wij helpen ook graag bij de aankoop van de lichtarmaturen.

 

Waarom een lichtplan?

Met licht kan je tal van sferen creëren. Zowel in een commerciële ruimte als in een particuliere woning.

Omdat licht, naast architectuur en interieur, de sfeer in een ruimte bepaalt, is het belangrijk om goed na te denken over uw wensen. Dit in combinatie met de functionaliteit van de ruimte. Sfeer en functionaliteit gaan namelijk hand in hand. 

Een goed uitgewerkt lichtplan voldoet voor een lange tijd aan de lichtbehoeften en neemt het energieverbruik onder de loep. 

Om een duidelijk zicht te krijgen op jouw noden en wensen, staan wij in enkele gesprekken stil bij uw smaak, de bouwstijl van uw woning of commerciële ruimte en het budget. 

 

In een ideale situatie wordt een lichtontwerp opgemaakt voor de aanvang van de elektriciteitswerken of ruwbouwwerken. Deze manier van werken creëert meer mogelijkheden en is kostenbesparend. Niettemin is het mogelijk een lichtontwerp te maken bij renovatie van een bestaande installatie met zo weinig mogelijk werkzaamheden. 

 

Wenst u een lichtstudie uit te voeren, neem gerust contact op met ons. 

Telefonisch contact opnemen kan steeds op woensdag of op andere dagen na 17u. Tijdens de dag mag u steeds een boodschap inspreken met uw naam en telefoonnummer. Na 17u bellen wij u dan terug.

 

Marlight Lichtadvies

Marlies Vandenberghe

0474/87 02 77

(telefonisch te bereiken op woensdag of na 17u)

info@marlight-lichtadvies.be

https://www.marlight-lichtadvies.be/  

 

Contacteer ons