Welkom bij Vandeputte Elektrotechnieken!

Bij Vandeputte Elektrotechnieken kan u terecht voor al uw elektriciteitswerken, zowel nieuwbouw als renovatie.

Klus of karwei? Heeft u een storing? Laat het mij weten, ik kom u graag helpen. Met al ruim 20 jaar ervaring op de teller, kunt u mij, alles wat te maken heeft met uw elektriciteit, met een gerust hart toevertrouwen. Bel even voor een afspraak op het nummer 0496 10 28 76. 

Ik kom snel bij u langs om uw vragen of problemen op te lossen!

Wij kunnen u per mail een schatting van de kosten opsturen, maar hiervoor kom ik graag bij u thuis kijken. Iedere situatie vraagt namelijk een gepaste aanpak. Officiële offertes kan ik u pas bezorgen indien ik de klus zelf heb aangenomen.

 

U kan bij onze afdeling Marlight Lichtadvies ook terecht voor het inwinnen van lichtadvies en het uitvoeren van een lichtstudie.

Neem dus zeker een kijkje op de pagina Marlight Lichtadvies  of de webiste www.marlight-lichtadvies.be

 

Met vriendelijke groeten,

 

Pascal Vandeputte

Actualiteiten

15-11-2015 17:34
Beste klanten, vanaf het voorjaar 2016 breidt onze dienstverlening uit met het aanbieden van lichtstudies. Aan de hand van een gedetailleerd lichtplan zullen wij u professioneel lichtadvies kunnen geven.  Verdere info volgt. Met vriendelijke groeten, Vandeputte Elektrotechnieken
08-10-2014 10:17
Uw terugkoppeling waarderen wij enorm. Laat ons weten, wat uw wensen en ervaringen zijn op contact. Wat kunnen wij nog beter doen. Suggesties zijn welkom. Zo kunnen wij altijd onze diensten verbeteren. Elke tevreden klant is de beste beloning van ons werk.
<< 1 | 2 | 3 >>